Water & Wastewater

Effectief waterbeheer doordat het informatiemanagement, het maken van analyses en de automatiseringskant tegenwoordig met Wonderware perfect zijn afgedekt

"De meeste landbouwbedrijven zijn niet ingesteld op het beheren van grote software-installaties. De inzet van een lichtgewicht cloudoplossing met mobiele mogelijkheden was een absolute eye-opener en heeft gemaakt dat veel landbouwbedrijven zijn ingestapt en gebruik maken van de IIoT-kansen.”

Waterverspilling is kostbaar en past niet in een duurzame wereld. Landbouwbedrijven hebben grote behoefte aan water en daar is dus veel te besparen. WaterForce is een specialist op het gebied van irrigatiesystemen en biedt innovatieve oplossingen die maken dat boeren op afstand hun sproei-installaties kunnen bedienen en monitoren door de gegenereerde sensordata te bekijken en op basis daarvan onderbouwde beslissingen te nemen. De oplossingen van WaterForce zijn verrijkt met de software van Wonderware en zo kunnen boeren, zeker in een groot land als Nieuw-Zeeland waar de afstanden vaak groter zijn dan bij ons in Nederland, kostbare tijd, water en dus kosten besparen.

Doelstellingen

Uitdagingen

Resultaten