Veiligheid van uw data is onze hoogste prioriteit

De veiligheid van uw data is onze topprioriteit. Precies zoals u mag verwachten van gerenommeerde en toonaangevende bedrijven als AVEVA en Wonderware. We werken vanuit de overtuiging dat industriële data zo essentieel en waardevol zijn dat alleen de hoogste veiligheidsstandaarden goed genoeg zijn.

Gecertificeerde datacenters van wereldklasse

De cloud-dienst AVEVA Insight draait in meerdere datacenters van Microsoft Azure, waaronder het Microsoft-datacentre in Nederland. We zijn al jarenlang een strategische en onafhankelijke partner van Microsoft voor softwaretechnologie op locaties en in de cloud. De datacenters van Miscrosoft zijn installaties van wereldklasse en zijn voorzien van uitgebreidere certificering dan elke willekeurige andere cloudprovider. Certificeringen omvatten onder meer ISO/IEC 22301, 27017, 27018 en ISO/IEC 27001, naast SOC 1, SOC 2 en SOC 3. Meer informatie over Microsoft Azure datacenters: https://azure.microsoft.com/en-us/support/trust-center/

Ongebruikte data

Alle uw bedrijfskritische data wordt versleuteld, gescheiden en gesegmenteerd in een multi-tenant architectuur. Hiermee beveiligen we klantdata op de best mogelijke manier tegen toegang van buitenaf. Ook verkleinen we de kans op misbruik van gegevens en beschermen we de privacy en autonomie van de data.

Data in beweging

Alle communicatie rondom datastromen uit AVEVA Insight wordt versleuteld met SSL/TLS over HTTP (HTTPS) op de uitgekiende en hoogwaardige 443-poort met behulp van Advanced Encryption Standard (AES) 256-bit encryptie met secure 2048-bit X.509-certificaten. Dit geldt zowel voor datageneratoren op locatie, ons browsergebaseerd programma en onze native mobiele apps. We monitoren het veranderende landschap van IT-beveiliging voortdurend om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke beveiliging van klanten en hun data kunnen blijven bieden.

Meer informatie over databeveiliging en privacy?

Neem contact op of start een free-trial